Pevné a pružné telo chce mať asi každá z nás. Bohužiaľ, nie každý sa narodí s nádhernou a dokonalou postavou. Aby ste mali i vy telo snov, je potrebné, aby ste si pre seba vyhradili niekoľko minút denne, a to pravidelne a dlhodobo. Základom je zdravý jedálniček, ktorý je bohatý na ovocie, zeleninu, ryby a chudé mäso. No článkov o správnej výžive nájdete na internete skutočne veľmi veľa, takže tým sa dnes zaoberať nebudeme. Okrem zdravej stravy a aktívneho pohybu existujú aj iné spôsoby, ako vašu postavu zdokonaliť.

Kofeín

Nie, nemyslím tým pitie kávy, ktorá má na náš organizmus a najmä pokožku skôr negatívne účinky. Zázrak v tube, ktorý obsahuje práve kofeín, sľubuje vylepšenie postavy , ktorý je skvelým doplnkom zdravého životného štýlu. Takýchto produktov nájdete na trhu ozaj dosť, takže je len na vás, ktorej značne dáte prednosť. Čo sa týka samotného kofeínu v týchto zázračných krémoch, ten patrí medzi najúčinnejšiu ingredienciu v boji proti celulitíde a tukovým „vankúšikom“ . Prípravky obsahujú rôzne kofeínové zmesi, ktoré okrem iného stimulujú metabolizmus a tie kvalitnejšie dokážu znížiť objem niektorých partií na tele. Pokiaľ je vaša pokožka suchá, siahnite po bambuckom alebo kakaovom masle, ktoré dodá vašej pokožke potrebnú hydratáciu a pružnosť.

Masáž

Na ceste za vysnívanou postavou vám pomôže i zoštíhľujúca masáž. Tá vám pomôže uvoľniť svaly, zbaviť sa nadbytočnej vody v tele a zregenerovať celkové svalstvo. Tieto typy masáží sú určené najmä po športovej aktivite, kedy je vaše telo vyčerpané a unavené po nadmernej záťaži. Pri masírovaní sa využívajú zoštíhľujúce krémy, ktoré obsahujú už spomínaný kofeín, no výborný účinok majú i morské riasy a prírodné oleje, ktoré vašu pokožku dokonale vzpružia.

Špeciálne prístroje

Lymfatická drenáž či elektrostimulácia  patria medzi najpoužívanejšie masážne techniky, ktoré sa v posledných rokoch stali veľmi populárne. Cesta za dokonalou postavou je o niečo jednoduchšia, keďže výsledky sa dostavia veľmi rýchlo. Jedinou nevýhodou je asi to, že nejde o lacnú záležitosť, ktorú si môže dovoliť ktokoľvek.

 

FOTO:  © haveseen / Dollar Photo Club

 

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!