9455-500x500Ak máte malé deti, určite viete, že nakupovať oblečenie pre deti môže byť poriadne peklo. Hoci je ponuka obchodov čoraz širšia, je stále ťažšie a ťažšie nájsť veci, ktoré by boli skutočne zaujímavé a stáli za to. Regále sú preplnené tuctovými a nekvalitnými kusmi. Keď sa poobzeráte po okolí, zistíte, že veľa detí nosí v podstate to isté.

 

Samozrejme, všetci chceme, aby sa naše deti niečím odlišovali, aby boli v kolektíve výnimočné. Ale naša predstava „výnimočnosti“ sa nemusí a veľmi často ani nezhoduje s tým, čo si predstavujú naše deti.

 

Vám sa páči tá veľká fialová mašľa a zelené šaty? Že to vašej dcérke neskutočne pristane? Skúste sa jej opýtať. Možno by si oveľa radšej obliekla také šaty, aké nosí princezná Elsa vo filme Ľadové kráľovstvo (Frozen). Alebo by chcela byť pretekárkou, a túži po tričku s Bleskom McQueenom!

 

Je to tak. Deti vnímajú svet inak ako my dospelí. Majú iné vzory, iné predstavy a sú pre ne dôležité iné veci. Nedelia sa na „chlapcov a dievčatá“, ale záleží im na tom, čo majú rady. My sme chceli byť indiánskymi náčelníkmi ako Winnetou, kozmonautmi alebo modelkami. Pre ne sú vzormi postavy ako Darth Talon, Máša (z Máše a Medveďa) alebo Spiderman. Chcú robiť to, čo oni, vyzerať ako oni a byť s nimi.

 

Takže vy chcete, aby bolo vaše dieťa jedinečné a deti sa chcú zase priblížiť svojim hrdinom a vzorom. Myslíte si, že sa nedá vyhovieť vám obom?

 

Samozrejme, že sa to dá. A nielen to, je to viac než užitočné! Ak sa totiž pri výbere oblečenia zhodnete s vaším synom či dcérou, pomôžete aj sami sebe. Ranné obliekanie a chystanie sa do školy či škôlky bude hneď radostnejšie, keď si vaše dieťa vezme tie nohavice, ktoré si vybralo SAMO − a je na nich jeho obľúbená postava.

 

Neviete, kde by ste mohli niečo také nájsť? Stačí ísť na disneymania.sk a vybrať si z jedinečnej ponuky oblečenia na motívy známych Disneyovských, Marvellovských či Pixarovských hrdinov. V eshope taktiež nájdete aj krásne a kvalitné obliečky Disney. Vyberte si spolu so svojím dieťaťom niečo, čo sa vám bude páčiť obom.

 

Uvidíte, že nakupovanie už nemusí byť nočnou morou.

Tak na čo ešte čakáte?

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!