Máte svoju polovičku na mysli deň a noc? Či je ráno, obed, večer, stále sa tešíte na svojho partnera alebo partnerku? Vymieňate si horúce správy aj počas pracovnej doby? Výborne! Máte tak skvele našliapnuté na naozaj pikantný zážitok. Aby to naozaj dopadlo podľa vašich predstáv, prečítajte si nasledujúce tipy, triky, rady.

Predstavte si nasledujúcu situáciu. Ešte na obed vám mobil zapípa a vy si prečítate vášnivú SMS-ku od svojej polovičky. Kým však stihnete vrátiť kompliment, na plece vám poklepe šéf a zavalí vás prácou vyše hlavy. Keď sa vám po náročnom pracovnom strese podarí zaparkovať pred domom, jediné, na čo sa už zmôžete, je hodiť sa do kresla vyčerpaní.

Vopred dohodnutý plán s polovičkou je zrazu len zbožným prianím, vaše telo prestane reagovať na akékoľvek podnety. Zrazu nestačí pohľad ani dotyk na tom najsprávnejšom mieste. Kde nastala chyba? Môže za to váš šéf?

Nefunkčná mužnosť

Sčasti áno. Pracovné nasadenie a z toho vyplývajúca únava môže byť spúšťačom problémov vo vašom intímnom živote. Ale po poriadku. Vyššie spomínaná situácia vyústila až do neschopnosti stoporenia penisu. Porucha stoporenia sa odborne nazýva erektilnou dysfunkciou. Erekcia je potrebná k tomu, aby k pohlavnému styku mohlo vôbec dôjsť. Váš milostný zážitok môže narušiť čo i len nedostatočné stvrdnutie pohlavného údu. To by bol ešte ten lepší prípad.

Mnohým sťažuje sex situácia, kedy mužovi síce jeho pýcha stvrdne, no erekciu nedokáže udržať na dostatočne dlhý čas. Tak aj poriadne chlapisko nevie uspokojiť najprv svoju partnerku a v neposlednom rade i seba. Veľmi pálčivý a v dnešnej dobe stále diskrétny problém nastáva, ak sa obidva menované prípady spoja v jedno.

Dožadujte sa pomoci

Ak ste sa vo vyššie napísaných riadkoch našli, žiaden strach! Nie ste v tom sami. Podľa štúdie trpí určitou formou poruchy erekcie až 52 % mužov vo veku od 40 do 70 rokov. Pre lepšie priblíženie len na Slovensku sa takto trápi 500 000 tých silnejších polovičiek. Všetkých týchto chlapov by v ideálnom prípade malo spájať jedno, a to návšteva odborníka. Ten v prvom rade nájde príčinu vašich problémov.

Príčiny trápenia

V približne 2/3 prípadov je erektilná dysfunkcia len pridruženým negatívnym bonusom iných chorôb. Milovanie majú sťažené ľudia trpiaci srdcovo-cievnymi ochoreniami alebo cukrovkou. Aj ťažkosti s nervovým systémom ako Parkinsonova choroba môžu vyústiť do neschopnosti mať sex. Ak sa vás to už týka, nedovoľte, aby vás dostihla aj psychika!

Psychická pohoda, odbúranie stresu či úzkosti sú dôležitým predpokladom pre opätovanie náklonnosti. Jednoducho zahoďte obavy zo zlyhania, veď sami viete, čo všetko naozaj v stopercentnom stave dokážete. Určite to nie je málo. Nezamieňajte si však erektilnú dysfunkciu s útlmom tela počas divokého žúru, kde alkohol tečie potokom a nechýbajú i iné omamné látky.

So stúpajúcim percentom alkoholu v tekutine a zvyšujúcim sa počtom vyfajčených gramov napríklad takého tabaku priamo úmerne stúpa i šanca, že váš milostný plán nedopadne podľa očakávaní. Ak však naozaj máte zdravotný problém s vašim pohlavným údom, vhodnou liečbou vás i vašu milostnú partnerku potom lekár odbremení od intímnych ťažkostí. A problém uspokojiť ženu už nemusí byť viac problémom.

Mužnosť opäť na scéne

Jednou z foriem liečby je nasadenie liekov. Trh ponúka mnohé prípravky na podporu mužskej potencie. Tieto lieky obsahujú rôzne účinné látky. Preto nezúfajte, ak vám to znovu nevyjde na prvý pokus. Jednoducho siahnite po inom liečive a doprajte si záplavu vášne. Dostupné sú tabletky s obsahom účinných látok ako sildenafil, tadalafil, vardenafil.

Generiká liekov na mužskú potenciu

Dnes už nemusíte prechovávať ani predsudky voči cene týchto liekov. Ak je pre vás originál liečiva cenovo nedostupný, zvoľte jeho lacnejšiu variantu – generikum. Finta spočíva v tom, že takáto náhrada môže byť na trh uvedená až po uplynutí patentovej lehoty originálu. Účinná látka, jej množstvo, a teda aj samotný účinok zostáva preto rovnaký.

Sex šitý na mieru

Prvou mierou, ktorú si môžete pri vytváraní vášho milostného života vybrať, je forma lieku. Klasické tabletky, gél či žuvacia forma lieku – od toho sa totiž odvíja rýchlosť vstrebania účinnej látky a nástup požadovaného efektu. Užívať si môžete začať už po 10 minútach. Ak ste dostatočne trpezlivý, na účinok si môžete počkať 30 až 60 minút. Ak ste si vybrali účinnú látku sildenafil alebo vardenafil, ktoré sa nachádzajú v generikách Viagry a Levitry, máte o zábavu postarané od 4 do 6 hodín. Ste vytrvalý a máte čas na intimitu celý víkend? Užite liek obsahujúci tadalafil a 36 hodinový maratón sa bude môcť začať. Vhodnou voľbou je generikum Cialis.

Samozrejme, všetko, čo urobíte podľa vyššie uvedených rád, bude mať dôsledok aj na nežnejšie polovičky. Neváhajte pridlho.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!