Snívate posledné noci o pobyte plnom oddychu, wellnessu, obklopení prírodou a hlavne výborným jedlom? Máte nadmieru práce, ktorá vás čaká každý deň, a vy sa tešíte, kedy príde víkend a budete môcť oddychovať, prípadne sa nechať hýčkať? Takéto pocity dopomohli k stvoreniu prestížneho Grand hotelu v celoročnom stredisku Jasná.

Štvorhviezdičkový hotel Grand sa nachádza v centre lyžiarskeho strediska Jasná, ktoré ponúka krásy svojho okolia po celý rok. Rozlieha sa len pár metrov od lyžiarskej lanovky, čiže v zime nemusíte prejsť viac ako pár metrov a už ste pripravení na prvú jazdu.

Po celodennej lyžovačke vám hotel ponúka zrelaxovanie vo wellness centre, v ktorom máte možnosť vyskúšať vnútorný relaxačný bazén s masážnymi tryskami, vonkajšie vírivky, saunový svet, vonkajšie jazierko na ochladenie a relaxujúci saunový svet. Kým v zime si tu môžete zapožičať lyžiarsku výstroj, v letnej sezóne sa dajú požičať bicykle, športové potreby či bežecké potreby.

Najväčší zážitok v hoteli

Gastronómiu v hoteli reprezentuje výborné jedlo v reštaurácii, farebné drinky v lobby bare či skvelá grilovaná ryba na terase. O gurmánske zážitky v hoteli sa stará dlhoročný šéfkuchár Ján Staroň, ktorý má pod palcom prípravu tradičných slovenských jedál, ako aj moderné kulinárske chuťovky. Na najznámejšom cestovateľskom portáli je jedlo v hoteli Grand Jasná hodnotené ako vynikajúce, čo vyvoláva ešte väčšiu túžbu ochutnať skvelý obed alebo večeru. Viete si predstaviť celý deň v krásnej prírode a večer slastne vychutnávať delikatesy na tanieri? Hotový sen.

Dominantou hotela je reštaurácia

Štýlová a moderne zariadená reštaurácia v Jasnej je farebne zladená do sivo béžovej farby, čo v návštevníkoch vyvoláva príjemný dojem. Prvotný príjemný pocit z prostredia znásobí usmievavá a zhovievavá obsluha. Výhodou reštaurácie v Jasnej je možnosť prísť na obed alebo večeru, aj keď nie ste ubytovaní. Jedálny lístok ponúka špeciality, ktoré v bežnej reštaurácii neochutnáte. Jeho súčasťou je špeciálne detské menu, ktoré slúži ako maľovanka. Špecialitou reštaurácie sú známe palacinky, ktoré kuchári vedia pripraviť vo viacerých chutných verziách.

K dobrému vínku či nealko nápoju si doprajte chuťovku v podobe sendviču s kuracím mäsom, pikantným dipom a hranolkami alebo ciabattu s prílohou. Osladiť si deň môžete okrem čerstvých palaciniek výberovými koláčmi typu domáceho tiramisu, malinového cheesecaku alebo miešanej zmrzliny.

Okrem komfortných izieb a wellness centra si dokážete oddýchnuť v lobby bare na spodnom podlaží hotela, kde sa dá vychutnať raňajšia káva, poobede čerstvé palacinky a večerný drink v príjemnej spoločnosti. Pre deti je tu pripravený detský kútik, na ktorý rodičia priamo vidia.

Oddych na čerstvom vzduchu

V lone prírody, na terase prepychového hotela pripravuje šéfkuchár grilované špeciality počas celého roka. Počas letnej sezóny hotel vytvára na terase mini zoo a počas zimy sa tu dá ohriať šálkou čaju či kávy. Na terase sa pre vás pripravujú dva druhy kotlíkových polievok, a to guláš so špätzlami a hovädzí vývar so zeleninou a špenátovým knedlíčkom. Z hlavného jedla máte na výber špeciality ako jelení hamburger so syrom cheddar, grilované slimáky z bravčovej krkovičky alebo grilovaný kravský syr s vínovou redukciou a mnohé iné gurmánske zážitky.

Vrchol gastronómie v Jasnej sa rozhodne nachádza vo vnútri hotela Grand **** Jasná. Mnoho profesionálov a návštevníkov sa na tomto fakte zhodlo a jedlo, ktoré máte možnosť ochutnať, vás určite nesklame. Stačí si rezervovať izbu alebo len prísť na návštevu hotela bez ubytovania. Kuchyňa hotela si vás získa. Kvôli ich jedlu sa budete do hotela vracať zakaždým, keď pomyslíte na dobroty.

Za pôžitkom až na vrcholky hôr

Milovníci gurmánskych zážitkov, ktorí radi hýčkajú svoje chuťové poháriky vycibrenými chuťami, sa isto potešia, keď objavia Rotundu na Chopku. Reštaurácia s dokonalým výhľadom na okolité kopce Vysokých a Nízkych Tatier a krás čarovného Liptova ponúka popri nezameniteľnej vyhliadke aj kulinárske špeciality, ktoré budú vo výške 2004 metrov nad morom chutiť priam božsky.

Chuťovkou na záver je najvyššie položená a la carte reštaurácia s názvom Von Roll Restaurant, ktorá sa nachádza na kopcoch Chopku Sever Luková vo výške 1670 m n. m. Dych berie tak pôvabnými vyhliadkami na Západné a Vysoké Tatry či dokonca hladinu Liptovskej Mary, ako aj menu. Popri kulinárskych zážitkoch je možné v zime absolvovať aj 5-chodové menu v rámci Tatranskej večere zážitkov, ktorému predchádza jazda ratrákom a atmosféru s výhľadom na hviezdy podčiarkuje krb a sviečky v priestoroch reštaurácie.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!