Stále viac a viac ľudí uprednostňuje tzv. operatívny lízing, ktorý predstavuje dlhodobý prenájom vozidla bez rizík, ktoré sú spojené s jeho financovaním a prevádzkou. V porovnaní s finančným lízingom je fakt, že auto nevlastníte, čiže platíte zaň pravidelnými čiastkami splácanými spravidla mesačne.

Výhody operatívneho lízingu

Operatívny lízing poskytuje množstvo výhod, pričom tou najväčšou je, že sa nemusíte starať o povinné ručenie, havarijné poistenie, servis, cestnú daň či ďalšie podobné poplatky. Čo je teda vašou jedinou úlohou? Jazdiť. Je však na vašom rozhodnutí, ktoré služby zahrniete do pravidelných mesačných splátok, no treba si uvedomiť, že v prípade finančného lízingu sú tieto náklady tvorené nad rámec lízingovej splátky.

Chcete vlastné auto? Výhodnejší je úver

Pri operatívnom lízingu je potrebné uvedomiť si, že po jeho uplynutí musíte vozidlo vrátiť a pokiaľ budete chcieť, prenajmete si nové. Existuje však možnosť, že po určitej dobe si budete chcieť auto odkúpiť, vzhľadom k tomu, že ste si naň zvykli, no pokiaľ viete vopred, že chcete vlastné auto, výhodnejšie je zobrať si spotrebiteľský úver.

Čo robiť v prípade poškodenia automobilu? 

Keďže je automobil v prenájme, prípadné poškodenie vás môže stáť pomerne draho. Samozrejme, že s bežným opotrebím sa počíta, no odretý blatník kvôli zlému zaparkovaniu či poškodenia interiéru budete musieť po ukončení zmluvnej doby zaplatiť. Dalo by sa však povedať, že ide o štandardný postup, ktorý sa dá pochopiť, keďže pri prenájme čohokoľvek si musíme dávať pozor, aby nedošlo k poškodeniu daného produktu.

Operatívny lízing od Heartzlease ponúka prenájom vozidla s jeho financovaním, zabezpečenie vysokého štandardu kvality, optimalizáciu nákladov na vozový park a zefektívnenie jeho prevádzky. Vyplňte formulár pre podanie online kalkulácie a šikovní pracovníci vám v čo najkratšej dobe zašlú ponuku operatívneho lízingu, ktorý bude vyhovovať vašim požiadavkám!

 

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!