Investičné životné poistenie patrí už niekoľko rokov medzi najznámejší produkt na slovenskom poistnom trhu. Tento produkt sa delí na dve zložky: v rámci prvej sa klient poisťuje na riziká a v rámci druhej je investičné poistenie určené k sporeniu a investíciám. K čomu teda slúži investičné životné poistenie? V podstate ide o plnú poistnú ochranu, ktorá umožňuje zhodnocovať financie klienta. Treba mať však na pamäti, že poistná zložka by mala prevažovať nad tou investičnou vzhľadom k tomu, že životné poistenie slúži predovšetkým ako poistná ochrana.

Aké výhody poskytuje investičné životné poistenie?

V prvom rade ide o možnosť poistenia jednotlivca alebo celej rodiny voči nástrahám, ktoré sa v dnešnej dobe nachádzajú snáď na každom kroku. Pri výbere kvalitnej a spoľahlivej poisťovne, vybraný typ poistenia skutočne kryje potrebné riziká a určitá časť je investovaná. Existuje teda niekoľko spoločností, ktoré umožňujú nastaviť široký okruh poistnej ochrany za slušnú cenu rizík a eliminácií investičnej časti na nutné minimum a ich nákladovosť v rozumnej miere. Jedným z možných riešení je jednorazové investičné poistenie, ktoré je určené pre zhodnotenie úspor a voľných finančných prostriedkov, no taktiež zabezpečenie rodiny a blízkych v prípade úmrtia. Aké ďalšie benefity ponúka tento typ poistenia?

  • Zohľadnenie individuálnych potrieb klienta,
  • Dosiahnutie maximálneho výnosu z vloženej investície,
  • Udržanie rovnováhy medzi stabilitou investície a jej zhodnotením,
  • Ochrana finančných prostriedkov,
  • Flexibilný prístup k finančných prostriedkom,
  • Možnosť predĺženia poistnej doby.

Zabezpečte svoju rodinu v prípade úmrtia

Podstatou, ktoré poskytuje rizikové poistenie od poisťovne Ergo, je finančné zabezpečenie rodiny v prípade úmrtia poistného. Ide snáď o najpreferovanejší typ poistenia, keďže každému z nás záleží na svojich blízkych a rodine, pre ktorých by sme spravili „prvé aj posledné“, a to za každých okolností! Prečo sa teda nepoistiť a nezabezpečiť oprávnenú osobu aj v prípade úmrtia, ktoré môže byť bohužiaľ v mnohých prípadoch nečakané?

 

 

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!