Ak v dnešných časoch firma nemyslí na PR, ako keby ani nebola. A ak nepíše prezentačné články, robí veľkú chybu. Ale čo je naozaj fatálne? Nemyslieť na SEO.

SEO optimalizácia pre internetové vyhľadávače znie pre niekoho možno ako sci – fi, v súčasnosti však predstavuje pre každú úspešnú firmu základ marketingu.

Seo Idea SEO Search Engine Optimization on crumpled paper

Seo Idea SEO Search Engine Optimization on crumpled paper

Prečo? SEO (Search Engine Optimization) je názov pre množstvo postupov slúžiacich na dosiahnutie vysokých pozícií vo výsledkoch internetového vyhľadávania. Áno, majitelia zavedených firiem nad tým možno mávnu rukou. Mali by však spozornieť pri nasledovnom fakte. Viac ako 70 percent užívateľov klikne vo výsledkoch vyhľadávania internetového vyhľadávača na prvý až tretí odkaz v poradí.

Málokedy si zákazník vyberie stránku, v biznisovom prípade dodávateľa z ďalších PR článkov, ktoré sú ďalej ako na prvej strane výsledkov internetového vyhľadávania. Kruté? Možno. Na druhej strane však SEO optimalizácia dáva príležitosť vašim PR správam naozaj vyniknúť.

Stačí málo. Aj bez platenej reklamy dokážete správny SEO efekt dosiahnuť jednoduchou SEO optimalizáciou vašich PR článkov. Kvalifikovaný copywriting ako ponúka server blueinfo.sk vám v internetových magazínoch zaručí vyššie pozície oproti konkurencii, a to aj bez významných nákladov.

PR články s použitou SEO optimalizaciou fungujú na princípe kľúčových slov. Používanie niektorých vhodných výrazov je štatisticky účinnejšie než pri iných slovách. Ak si váš potenciálny zákazník skúsi nájsť nejaké detaily o vyhľadávanom druhu sortimentu, kvalitná SEO optimaliácia zaručí to, že si váš článok všimne skôr, než PR článok konkurencie.

Používanie SEO postupov v PR článkoch zaručí vyššie zobrazovanie správ v magazínoch o vašej firme v internetových vyhľadávačoch. Jednoduchý, praktický a cenovo dostupný druh marketingu.

 

FOTO: Kiddaikiddee / Dollar Photo Club




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!