dámske bundy

Žena a móda, to ide k sebe. Ale aj tá najväčšia fanúšička módy a najnovších trendov sa z času na čas sekne. A oblečie si niečo, čo jej nepristane. To nič, každá robíme chyby, podstatné je sa z nich poučiť a už ich neopakovať. Nikdy!

Čo rozhodne nerobte a nenoste, keď chcete byť štýlové?

 

  1. Módne zákazy

Je ich veľa, stále nás otravujú a najmä… Sú na to, aby sa porušovali. Móda je v prvom rade o pocite, o tom, čo nám pristane, takže nech si módni štylisti hovoria koľko chcú o tom, že prúžky sa už nenosia, Vám pristanú a máte ich rada. Tak ich noste aj naďalej. Taktiež už dávno neplatia mýty o nekombinovateľných farebných kombináciách. Zelená s červenou nikdy dohoromady? Prečo nie? Nájdite svoj vlastný štýl a nebuďte v kŕči.

 

  1. Žiarivé farby iba na leto

Je síce pravda, že počas horúcich letných dní akosi prirodzene inklinujeme k pestrým farbám, ale prečo by sme si aj v decembri nemohli obliecť dámske zimné bundy v žiarivej oranžovej či neónové dámske tepláky? Nie je nijakým pravidlom, že jasné farby nosíme len sezónne. Práve naopak, nebojte sa ich a obliekajte sa do nich po celý rok. Nech je pestrejší a veselší. Všetko je to o schopnosti kombinovať, takže ak si doladíte trendy ružové dámske mikiny k obyčajných rifliam a teniskám, rozhodne tým nič nepokazíte.

 

  1. Rôzne vzory k sebe nepasujú

Veľkou chybou je tiež oddeľovanie vzorov. Moda sa mení, vyvíja, a tak, čo bolo kedysi nepredstaviteľné, je dnes úplne normálne. Maskáče s kockami? Pokojne, keď sa na to odhodláte.

 

  1. Podpätky sú len pre nízke

Topánky na vysokých opätkoch nie sú len pre nižšie ženy. Nosiť ich môžu aj tie z Vás, ktoré ich vlastne ani nepotrebujú. Dotvárajú totiž štýl a sú neskutočne sexy, tak prečo sa o ne ochudobniť len zo strachu, že budete príliš vysoké?

 

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!