56578116 - old man looking in his pants and showing thumbs upV súčasnej dobe je téma vzťahujúca sa k problémom s erekciou stále tabu. Veľa mužov sa hanbí vyhľadať odbornú pomoc, hoci je nedostatočné stoporenie penisu bežnou záležitosťou. Prieskumy ukázali, že iba 19 % mužov, ktorí nedokážu udržať dostatočnú erekciu, sa zverilo odborníkovi. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, čo za chúlostivými ťažkosťami môže stať.

Hoci v minulosti odborná verejnosť predpokladala, že poruchy erekcie spôsobuje stres, depresie, partnerské nezhody či únava, aktuálne zastáva názor, že za sexuálnymi problémami stojí iné, závažnejšie ochorenie, napríklad cukrovka. A pri liečbe daného ochorenia sa zlepší aj sexuálny život.

Erektilná dysfunkcia znamená nielen neschopnosť dosiahnuť erekcie, ale aj neschopnosť udržať erekciu dostatočnú pre uspokojivý sexuálny styk. Ľahšia forma poruchy zasahuje viac ako polovicu mužov vo vekovej kategórii od 35 do 65 rokov. Vo svojej podstate by sme mohli povedať, že so zvyšujúcim sa vekom sa zvyšuje riziko erektilnej dysfunkcie.

Aké sú príčiny erektilnej dysfunkcie?

V prvom rade za nefungujúcim penisom môže stať celý rad zdravotných problémov, ktoré by mal vylúčiť lekár. A medzi ochorenia, ktoré spôsobujú nedostatočné stoporenie pýchy muža, patrí vysoký krvný tlak, cukrovka, cievne ochorenia, cholesterol a obezita. Veľmi často stačí len zmeniť životný štýl, prestať užívať alkohol a fajčiť cigarety.

Muž, ktorý si nemôže užívať sexuálneho života na plno, má nízke sebavedomie, čo problémy ešte zhorší. Ale našťastie existujú doplnky stravy na podporu erekcie, ako je napríklad Kamagra. Prípravok obsahuje dôležitú látku zvanú Sildenafil Citrate, ktorá stimuluje prekrvenie penisu. Muž opäť dosiahne ľahko a rýchlo kvalitnej erekcie. Stačí si dať preparát 30 až 60 minút pred plánovaným pohlavným stykom. A potom vypukne posteľová búrka.

Autorské právo: klenger / 123RF Reklamní fotografie




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!