fanpage.sk_tescoma_sk_nahledovy

Mnohí z vás určite hľadajú vhodné kuchynské náradie, ktoré by bolo kvalitné a navyše za rozumnú cenu. Ak ste ešte nenarazili na Tescomu, tak ste na správnej ceste. Len tam totiž nájdete kvalitné nože, o akých sa vám ani len nesnívalo. Nože Tescoma zabezpečia napríklad prípravu mäsa ako ešte nikdy predtým.

Na výber je mnoho variant, od klasických nožov až po nože pre profíkov. Je len na vás, či si vyberiete nože s kvalitnou nehrdzavejúcou oceľou, ergonomickou rukoväťou a odolným plastom. Presne takéto sú nože SonicPresto.

fanpage.sk_tescoma_sk_01

Okrem nich sú na výber aj edície Cosmo, Presto TonePresto Bianco, ktoré majú svoje vlastné špeciálne funkcie. Napríklad Cosmo majú špeciálnu protišmykovú rukoväť.

fanpage.sk_tescoma_sk_02

Samozrejme, Tescoma myslela aj na tých, ktorí berú varenie trochu vážnejšie. Preto sú v ponuke aj profesionálne celokovové nože Home ProfiAzza s dlhou zárukou 5, respektíve 10 rokov.

fanpage.sk_tescoma_sk_01

Čo sa týka mäsa, nemusíte ho pripravovať iba nožom, rovnako užitočný je aj mlynček na mäso HANDY. Ten je vynikajúci pre ľahké a rýchle mletie mäso najemno a aj nahrubo. Dokonca je univerzálny a vhodný na prípravu strúhanky, očisteného cesnaku, cibule a ďalších surovín. Mlynček je vyrobený zo špeciálne tvrdených vysoko odolných plastov a z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele.

 

Stačilo prípravy jedál, poďme k pitiu. Určite každý z nás ocení dobrú a kvalitnú termosku a to ako v lete, tak zime. Práve termosky Tescoma dodajú potrebný luxus a zbavia vás zbytočných starostí ako napríklad – kam schovať zmrzlinu alebo teplé kakao. Na výber sú termosky zo štyroch druhov – Family, Family Pastel, ConstantSporty – je iba na vás, ktorá bude vašou vyvolenou.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!