Zubné implantáty: Aké prinášajú výhody?

Návšteva zubára je pre mnohých ľudí, takpovediac, postrachom. Zvuk vŕtačky je nočnou morou a práve preto sa ľudia tak veľmi boja ísť k zubárovi. Tento odborník vám však rozhodne nechce ublížiť, práve naopak. Chce vám pomôcť a jedným z možných riešení sú aj zubné implantáty.

Zdravie je nevyspytateľné, a to platí aj čo sa týka toho ústneho zdravia. Dôsledkom rôznych komplikácií môže dôjsť k strate zubu, poprípade viacerých zubov. V tomto prípade sa odporúča zhotoviť zubný implantát. Aké prináša výhody?

Bez obrúsenia zdravých zubov

Zubné implantáty nahrádzajú zubný koreň. Narozdiel od tradičných koruniek a mostíkov, sú zubné implantáty maximálne bezpečné a nevyžadujú ani obrúsenie okolitých zdravých zubov. Okrem iného, dentálne implantáty sú výhodné aj čo sa týka konzumovania obľúbenej stravy bez nejakých obmedzení.

To je dôvod, prečo sa množstvo ľudí obáva podobných zákrokov. Myslia si, že už nikdy nebudú jesť tak, ako predtým, avšak mýlia sa. Na všetky náhrady si je potrebné len zvyknúť a následne budete jesť skutočne bez problémov.

Estetická stránka

Chcete, aby vaše zuby aj s náhradou vyzerali, ako kedy boli vaše vlastné? V tom prípade sú zubné implantáty tým skvelým riešením! Vynikajú totiž svojou estetickou stránkou a, okrem iného, zubný lekár vám vyberie odtieň, ktorý bude ladiť aj s vašimi ostatnými zubami. Množstvo ľudí si má tendenciu vyberať len žiarivé biele farby, avšak robia chybu. Zubári vám rozhodne poradia.

Bezbolestné prevedenie

Čo sa týka zavádzania zubných implantátov, bolesti sa rozhodne báť nemusíte. Ide totiž o čisto bezbolestný výkon, pri ktorom sa zavádza lokálna anestézia. To znamená, že počas prevedenia nebudete pociťovať žiadnu bolesť.

Okrem iného, cena zubných implantátov je bezkonkurenčná a o všetkom sa môžete poradiť s vaším zubným lekárom. Tak neváhajte a zaobstarajte si zubné implantáty aj vy.

Tags:




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!