Bezproblémový online nákup chemických látok

Vedeli ste o tom, že v súčasnej dobe sa dajú chemikálie pre profesionálne využitie zakúpiť jednoducho a pohodlne aj cez internet? Prezradíme vám, ako na to.

Kliknite si na tú správnu stránku

V prvom rade je dôležité obrátiť sa na overený a špecializovaný e-shop, ktorý má s predajom sortimentu tohto typu dlhoročné skúsenosti a kvalitu jeho služieb potvrdzuje spätná väzba jeho zákazníkov. Tieto podmienky spĺňa internetový predajca a distribútor Alchimica, ktorého špecialitou sú popri farmaceutických  a chemických látkach tiež prísady pre potravinársky priemysel a doplnky stravy. Pre vyhľadanie konkrétneho produktu v databáze je potrebné uviesť buď jeho anglický názov alebo číslo CAS. Následne požadované množstvo tovaru vložíte do nákupného košíka, ktorého obsah si môžete v prípade záujmu stiahnuť, či už pre vaše potreby alebo neskorší nákup. Dajte si záležať na správnom a presnom vyplnení objednávky, skontrolujte zadané údaje a napokon je potrebné objednávku potvrdiť, Po jej spracovaní vás budú pracovníci e-shopu kontaktovať. 

Ktoré chemikálie v sortimente vyniknú?

Jednou z látok často vyhľadávanou v databáze tohto portálu je salicin cena za ktorý predstavuje necelých 70 eur bez DPH v prípade 25 – gramového balenia a 20 eur pre balenia s váhou piatich gramov. Výrobcom oboch produktov je laboratórium Glentham Life Sciences a nájsť ich možno pod číslom 138-52-3. Vďaka analgetickým, protizápalovým a antireumatickým účinkom salicinu je súčasťou viacerých liekov. Jeho význam však dokáže oceniť aj kozmetický priemysel, v rámci ktorého je produkt pridávaný do vybraných prostriedkov pri ošetrovaní akné a problematickej pleti.

Užším zameraním sa v databáze e-shopu Alchimica vyznačuje levamisol cena ktorého je pri 5 – gramovom balení necelých 40 eur bez DPH. Pokiaľ budete potrebovať väčšie množstvo chemikálie, ktorej celej meno znie levamisol hydrochloride, k dispozícii máte tiež balenie s hmotnosťou 10 gramov a cenou 61 eur prípadne 25 – gramový balíček za 105 eur bez DPH. Aj v tomto prípade je výrobcom Glentham Life Sciences a látka slúži v prvom rade ako prísada vo veterinárnych liekoch za účelom odčervenia tráviaceho systému ošípaných napadnutých paratizom.

Tags:




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!