Charnwood Bembridge

Kachle už dávno nie sú zastaraným vykurovacím zariadením, s ktorým aby ste sa stretli len v starších domoch. Ide o moderné vykurovanie využiteľné aj nízko energetických domoch s mnohými výhodami, ktoré sa teší stále väčšej obľube.  Tak, ako si môžete domácnosť zariadiť podľa vlastného vkusu, môžete si zaobstarať aj krbové kachle, ktoré sú k dispozícii nielen v mnohých rozmeroch, ale aj farebných prevedeniach. Nie je ničím výnimočným, že na trhu nájdete kachle zelenej, modrej alebo mandľovej farby. Mať doma moderné vykurovacie zariadenie tak nie je len užitočné, ale aj esteticky zaujímavé. Výber takéhoto produktu však nie je ľahkou záležitosťou a mali by ste sa poradiť s odborníkom. Ešte predtým, ako si však kachle zakúpite, treba mať doma pripravené všetko na ich prevádzku. Obrovskou výhodou tohto vykurovacieho zariadenia je, že ich jednoducho položíte na miesto, kam sa vám hodia. Myslite však na to, že kachle sú iné ako klasický krb a dom nevykúria rovnomerne. Umiestnené by mali byť blízko vchodu do miestnosti, odkiaľ sa bude môcť teplo rozšíriť ďalej.

Ak si s výberom kvalitného výrobku neviete rady, odporúčame značku Charnwood, ktorá je známa kvalitným materiálom a dlhou životnosťou. Konkrétne výrobok Bembridge sú inovatívne kachle na spaľovanie dreva, ktoré môžu byť vyhotovené so systémom DEFRA, ktorý dokáže výrazne znížiť emisie kachlí. Vďaka odnímateľnej rukoväti na dvierkach, integrovanému prívodu vonkajšieho vzduchu a jednoduchému ovládaniu vzduchu poskytujú vynikajúcu účinnosť. Kachle Bembridge používajú technológiu Blu, čím spĺňajú požiadavky nariadenia Ecodesign. Ide o nový spaľovací systém, ktorý je výsledkom niekoľkých rokov výskumu a vývoja v oblasti prúdenia vzduchu a rýchlosti spaľovania. Technológia dokáže výrazne znížiť emisie častíc a CO2 čo je dôvodom, že tieto kachle patria k najekologickejším na trhu.

Dostupné sú v piatich klasických farebných prevedeniach a v dvoch exkluzívnych, ktorou je zelená a francúzska sivá. Medzi ďalšie príslušenstvo, ktoré sa hodí každému majiteľovi týchto kachlí patrí stojan na vysokých nožičkách a rošt pre ľahšie čistenie popola. Tento model je spojením kvality a ekologického riešenia, ktoré si každý z vás zamiluje.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!