V súvislosti s módou máme na mysli najčastejšie len dámsku módu, keďže dámy rozhodne patria k tým, ktoré nakupujú viac a zaujímajú sa oveľa intenzívnejšie o jednotlivé trendy. Drvivá väčšina mužov trendy nesleduje a zaujíma ich skôr aby oblečenie bolo pohodlné a cítili sa v ňom komfortne. Pozrime sa teda na oblečenie, ktoré ich jednoducho nikdy neomrzí a s ktorým zabodujete aj v podobe darčeka pre nich.

Štýlové mikiny a svetre

Ak hovoríme o pohodlí a komforte, potom nesmieme zabudnúť práve na mikiny či svetre. Či už si vyberiete pánske mikiny s kapucňou alebo bez nej, o komfort sa obávať nemusíte. Pre mužov sú mikiny vyrobené často len z bavlny a s pridaním malej zložky elastanu. Mikina už dávno nie je len oblečením pre voľný čas, ale pokojne si ju môžete obliecť do práce či neformálne stretnutie. Vyberte si mikiny so zúženým strihom, aby ste v nich vyzerali možno ešte lepšie a vyniklo Vaše vypracované telo.

Spolu s mikinami treba spomenúť aj prechodné bundy, keďže práve tie často nahrádzajú mikiny. Dokážu ochrániť pred zlým vonkajším počasím a navyše poskytujú často rovnaký komfort, aj čo sa tepla týka. Pánske prechodné bundy so zúženým strihom opäť poskytujú priestor pre zviditeľnenie Vášho tela.

2d2413-1

Tepláky, rifle či nohavice?

V zásade rozhoduje len udalosť či miesto, na ktoré sa vyberiete. Aj keď sa tepláky javia ako veľmi pohodlné, kvalitnými pánskymi rifľami rozhodne nemáte čo pokaziť a vhodné sú takmer kdekoľvek. Rifle nemusia byť len v klasickej tmavej farbe, ale pokojne aj v čiernom či šedom prevedení. Niekedy majú muži až príliš veľkú obavu experimentovať, často sa však nie je čoho obávať.

Tak čo, je presne tento typ oblečenia pre Vás? Radi Vás privítame na eshope www.justman.sk, kde na Vás čaká široká ponuka pánskej módy v skvelej kvalite! Presvedčte sa sami a vyberte si nový produkt do Vášho šatníka.




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!