02

Väčšina mladých a moderných rodín uprednostňuje bývanie vo veľkomeste, kde nájdu všetko na jednom mieste. Žiadne dochádzanie za prácou či školou je jedna z množstva výhod, prečo si vybrať nehnuteľnosť napríklad v našom hlavnom meste. Lokalita je asi najdôležitejším kritériom, ktoré si pri výbere vášho vysnívaného bytu budete všímať na prvom mieste. No bývať v atraktívnej časti Bratislavy, kde nájdete kultúrne i športové vyžitie, a to uprostred prírody a je snom asi každého z nás. Detské ihriská, nádherné jazierko, športový štadión a najmä tiché ničím nerušené prostredie vám ponúkne Jégého alej, ktorá sa nachádza len niekoľko minút od centra Bratislavy.

Vhodné miesto pre rodiny s deťmi

03

Jégého alej je jedna z najkrajších mestských častí v okolí Bratislavy a ako už bolo spomenuté, ide predovšetkým o pokojnú a bezpečnú lokalitu, ktorá je vhodná i pre rodičov s deťmi. V okolí novostavieb nájdete množstvo skvelých atrakcií pre deti i dospelých, a to Zimný štadión, Národné tenisové centrum či krytú plaváreň, takže športovci si tu prídu určite na svoje. Večery si môžete spríjemniť prechádzkami okolo Štrkoveckého jazera, ktoré je lákadlom najmä pre mamičky s deťmi.

01

Lokalita Ružinov je čoraz viac populárnejšia a niet sa čomu čudovať. Moderné novostavby, ktoré tu nájdete, spĺňajú očakávania aj tých najnáročnejších klientov, ktorí si potrpia na detailoch. Predaj bytov Bratislava sa dostáva čoraz viac do popredia, a to najmä z toho dôvodu, že väčšina ľudí vyhľadáva atraktívne lokality neďaleko veľkomiest. Na rozdiel od minulých rokov, kedy sa predalo takmer čokoľvek, kupujúci dnes kladú dôraz na kvalitu bývania. Reality Bratislava Ružinov ponúka úspešná developerská spoločnosť FINEP SK, ktorá bola založená už v roku 1995. Profesionalita, kvalita služieb, priaznivé ceny a spokojnosť klientov sú u nás na prvom mieste.

 

Obrázky: finep.sk

 




Top články z News.sk

Partneri

Hliníkové vchodové dvere Vás nikdy nesklamú

Široký výber kvalitných odpudzovačov za bezkonkurenčné ceny nájdete na odpudzovace.sk

Najlepšie domáce meteostanice

Detské komody skvele doplnia detskú izbu.

Potrebujete v domácnosti regulovať svetlo a mať dostatok súkromia? Skvelým riešením je tieniaca technika značky K-system!